Welkom!

Welkom!

Welkom op de nieuwe website van PhotoDaisy!

Na twee jaar bezig te zijn met fotografie ben ik meer gegroeid en verder ontwikkeld en vond ik dus ook dat mijn website naar een hoger niveau getild mocht worden, zodat mijn foto’s beter tot hun recht komen.

Uiteraard blijf ik verder ontwikkelen en valt er nog ontzettend veel te leren, de website zal dan ook steeds geupdate worden met mijn nieuwste shoots, tryouts, publicaties enz.. Kom dus af en toe nog eens kijken.

Ook zal ik regelmatig een Blog bericht plaatsen om jullie op de hoogte te houden van mijn ontwikkelingen, backstage verhalen, nieuwe projecten, enz enz… So follow me 🙂

 

Mijn grote dank gaat uit naar de man die deze website voor mij heeft gerealiseerd: Rob Cappon  (http://www.wavedata.nl/) Bedankt voor je adviezen, enthousiasme en natuurlijk voor het eind resultaat!

 

Kijk nu gerust even rond op de website, vergeet geen berichtje achter te laten en hopelijk tot ziens!

Veel Liefs, Daisy

7 Comments

 1. Danielle · 12 juni 2013

  Na 2 jaar jouw werk gevolgd te hebben wil ik je zeggen dat je in een stijgende lijn omhoog bent gegaan. En onwijs mooie en super cratieve foto’s maakt. Ga zo door meid!!!! X

 2. Kirstie Martin · 12 juni 2013

  wow- daisy! Wat een prachtige website! xx

 3. Jolanda van der Ben · 12 juni 2013

  Grote complimenten Daisy! Met name het Urban project vind ik super!! Als mijn kruidenboek er ooit nog komt, zal ik zeker aan je denken!! Veel succes met je verdere carriëre, met dit prachtig werk kom je er wél!!

 4. Rob · 13 juni 2013

  Thanks voor de credits Dais! 2 Jaar geleden heb ik je eerste site mogen bouwen en nu dus Photodaisy 2.0….;). En als ik met mjn fotografen oog naar je werk kijk kan ik alleen maar zeggen dat je grote stappen gemaakt hebt!

  Groetjes,
  Rob

 5. Olga van Knotsenburg · 15 juni 2013

  Wat een mooie site is het geworden.
  Ik ben zo trots als een pauw dat jij zulke mooie dingen kan maken.
  Veel succes!!!

 6. Carla van der Ben · 15 juni 2013

  Heel mooi geworden je site.Ik vind dat je heel veel mooie creative foto’s maakt.
  Ben heel trots op me oude buurmeisje.De foto-shoot die je toen van mij heeft gemaakt
  ben ik heel trots op dat jij die gemaakt heeft thankxs Daisy ga zo door, je komt er wel .
  Groetjes Carla